hist騬ia en obres
 
 
 
RSS
ISSN 1988-3765
 05 / 2012
portal d'hist騬ia de l'arquitectura moderna
Vil路la Stein-de Monzie 1926 -
Le Corbusier Vaucresson
obres relacionades
bibliografia
Redibuixat i model interpretatiu realitzat per:

2005 - Mar铆a Mart铆nez Adam, Susana Fern谩ndez Pereiro
2004 - Obraro, Pella, Jan茅
2004 - Mireia Admetller, Ra眉l Mart铆nez, Clara Ru铆z
2001 - Jos茅 Luis de la Fuente
1999 - Raquel Calvo, Oscar Caparr贸s, Marc Prago

SBRIGLIO, Jacques. Le Corbusier : les Villas La Roche-Jeanneret = Le Corbusier: the Villas La Roche-Jeanneret. Paris : Fondation Le Corbusier BaselBostonBerlin : Birkh盲usercop, 1997.

BROOKS, H. ALLEN (ed.). The Le Corbusier Archive, 32 vol煤menes. Paris i Nova York: Fondation Le Corbusier y Ed. Garland, 1982-84.

CURTIS, William J.R. Le Corbusier: ideas y formas. Madrid: Hermann Blume, 1987(1a ed., Le Corbusier. Ideas and Forms, Londres: Phaidon,1986)

LE CORBUSIER. Oeuvre Compl猫te: 1910-1929, 1929-34,1934-38, 1938-46, 1946-57, 1957-65, 1965-69. Zurich: Artemis, 1971.

LE CORBUSIER. Le Modulor 2-1955 (La parole est aux usagers). Paris: L' Architecture d'Aujourd'hui, 1955 y 1983. Ed. en castellano: Buenos Aires: Poseid贸n, 1962

ROWE, COLIN. The mathematics of the Ideal Villa and Other Essays. Cambridge: MIT Press,1976. Reed. 1992.

BENTON, Tim. Les villas parissiennes de Le Corbusier: L'invention de la maison moderne. Par铆s: 脡ditions de la Villette, 2007.

comentaris/assaigs
Alvarez, Fernando. "Le Corbusier. M谩quina, Memoria y Naturaleza" (Guions de classe: Hist貌ria de l'art i l'arquitectura, 2009).
Alvarez, Fernando. "Le Corbusier. L'espace Indicible I" (Guions de classe: Hist貌ria de l'art i l'arquitectura, 2009).
Alvarez, Fernando. "Le Corbusier. L'espace indicible II" (Guions de classe: Hist貌ria de l'art i l'arquitectura, 2009).
M脿ster Restauraci贸 de Monuments d'ArquitecturaVITRUVIUS1:100 ediciones